DJ

Liity useiden muiden joukkoon, tehdään sinunkin tapahtumastasi onnistunut! Oikealla musiikilla oikeassa tilanteessa saadaan aikaan hymyileviä ihmisiä.

Teen asiakaslähtöisiä tapahtumia, onnistuminen asiakkaan toiveiden täyttämisessä on kunnia-asiani. Musiikki valitaan tilaisuuden luonteelle sopivaksi, tai sitten soitetaan mitä toivotaan. Aina ei vain voi etukäteen tietää mitä musiikki olisi - ei hätää katsotaan sitä sitten.


Yritystapahtumat

Kick-off:it, edustustilaisuudet, fine-dining illalliset, asiakastapahtumat, promootiot, pikkujoulut, yrityksen vuosipäivät, harjannostajaiset, kesäjuhlat. Siinä mainittuna vain muutamia eri yritapahtumia joissa olen ollut mukana.

Häät

Tehdään päivästänne vieläkin ikimuistettavampi. DJ toimii häissä yksistään tai yhdessä esimerkiksi bändin kanssa. Häissä tulee muistaa morsiusparin toiveet mukaan lukien tilanteen lukutaito, juhlakansa kun yleensä on monenikäistä.

Syntymäpäivät

1-100-vuotta - mitä vain siltä väliltä! Juuri sinulle sopivat juhlat!

Erikoisohjelmat ravintoloille

Teemaillat esimerkiksi eri aikakausien musiikilla tai tietyllä musiikki tyylillä, terassiviihde, ravintolan omat juhlat jne.

Musiikkikoordinointi ja konsultointi

Olen toteuttanut lukuisia koordinointeja ja konsultointeja kun on tarvittu kokemuksen tuomaa näkemystä ravintoloissa, tapahtumissa, laivoilla, liikkeissä. Oikeilla mielikuvilla saadaan aikaan haluttua lisäarvoa, kysy lisää!

Keikkailen ns. Mobile DJ:nä, eli olen eri tilaisuuksissa joka keikalla. Julkisia keikkojakin on, tsekkaa "Keikalla" -osio.

© DJ, GAME SHOW, MC, TECHNIQUES - VESAVOICE.COM